NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Cursus gezocht!

 10 dec 2007

Heeft u of uw organisatie veel vakkennis op het gebied van praktisch bosbeheer en ziet u het wel zitten om cursussen voor bosbeheerders te verzorgen? Dan is dit uw kans!

Stichting Probos daagt personen en organisaties met veel praktische vakkennis uit om (nieuwe) cursussen te ontwikkelen en te organiseren. Van meerdere kanten is opgemerkt dat er bij mensen die werkzaam zijn in de bossector veel interesse is voor praktijkgerichte cursussen op hun vakgebied. Echter het aantal beschikbare cursussen is bedroevend laag. Probos wil daarom gaan stimuleren dat er een volwaardig cursusaanbod komt.

Probos zal jaarlijks een gedrukte cursusgids uit gaan geven, waarin alle beschikbare cursussen worden gebundeld. Daarnaast is er ook een website gelanceerd (www.boscursus.nl) dat zal gaan dienen als verzamelpunt voor alle cursussen die op bosgebied worden gegeven.

Iedereen die een cursus op het gebied van bos aanbiedt, zowel bestaande als nieuwe, mag deze cursus kosteloos op laten nemen in de gids en op de website. Probos betaalt de kosten, omdat zij vanuit haar missie waarde hecht aan een goede kennisverspreiding.
Het moet gaan om kortdurende cursussen op het gebied van praktisch bosbeheer en moet zich richten op mensen die zich (professioneel) bezig houden met bos

Wilt u meer informatie of een cursus aanmelden? Ga dan naar www.boscursus.nl of neem contact op met Annemieke Winterink (annemieke.winterink@probos.net of 0371-466557).


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet