NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Wildschieten.nl interactief natuurcomputerspel voor kinderen

4 oktober 2006

Sinds kort is de website www.wildschieten.nl in de lucht; WILDschieten is een interactief computerspel voor kinderen. Natuurlijk zijn ook (groot)ouders en docenten welkom om het te spelen. Op deze website kunnen kinderen zoveel mogelijk WILDschieten. Met een camera wel te verstaan- En verder kunnen ze hun dierenskills testen en zorgen dat ze de beste WILDschieter worden. Vertel dus vandaag nog aan je kinderen, neefjes, nichtjes en buurkinderen over deze WILDe site.

E-cards
De spelletjes kunnen alleen Ún samen gespeeld worden. Daarom is het mogelijk om met mooie e-cards WILDe vrienden en vriendinnen uit te nodigen om tegen te strijden!

WILDzoekers
Het spel WILD Schieten is een initiatief van WILDzoekers, een natuurclub voor kinderen van 8 tot 16 jaar. WILDzoekers wil jongeren de natuur in krijgen en hun 'natuur IQ' te verbeteren. Met excursies, avontuurkampen, workshops en de website www.wildzoekers.nl. In WILDzoekers participeren zeven natuurorganisaties; Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland, SOVON Vogelonderzoek Nederland, Zoogdiervereniging VZZ, Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie en de Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie.

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet