Natuurnet uw kennismakelaar 

 
 
       
(adv.)           

Klanttevredenheidsonderzoek of reputatieonderzoek
geeft adviesbureaus zicht op verbetermogelijkheden.

Groene Helden Limburg Stimuleringsprijs

26 okt 2018

We zoeken ondernemers die het verschil willen maken. Die zich sterk maken voor groene en duurzame initiatieven. Die lokale mensen, organisaties en ondernemers bij die missie betrekken. Die dit ook uitdragen binnen hun netwerk. Een ondernemer met aandacht voor zijn omgeving, de natuur en de mensen; dat is in onze ogen een Groene Held. De Groene Helden Prijs helpt ondernemers hun duurzame, groene idee werkelijkheid te maken.

Wij zoeken nieuwe helden! Pas jij in het bovenstaande plaatje? Meld je dan aan voor de Groene Helden Prijs 2018 - 2019!

Om de titel Groene Held te bemachtigen hoef je niet per sé een spectaculair, uniek of geheel nieuw project in te dienen. Wanneer je een bestaand, goed, maar kleinschalig initiatief verder uitbreidt, is jouw initiatief ook een kanshebber! Het gaat om initiatieven van twee of meer ondernemers die de samenwerking zoeken met bijvoorbeeld instanties voor natuurbeheer, onderwijs of de lokale bevolking.

Denk aan: een restaurant dat samenwerkt met een lokale supermarkt om voedselverspilling tegen te gaan en hierbij omwonenden betrekt. Maar ook dat ene bedrijf dat zijn bedrijfstuin wil vergroenen en verduurzamen en hierbij verschillende bedrijven en buurtorganisaties betrekt.

Wat houdt de prijs precies in?
In het voorjaar van 2019 worden 8 Groene Helden uitgekozen. Als Groene Held ontvang je een financiële bijdrage om je initiatief te verwezenlijken of te laten groeien en bloeien. De Groene Helden Prijs geeft bekendheid aan je initiatief en organisatie. Daarnaast vervul je als Groene Held een ambassadeursrol waarbij je opgedane kennis deelt met andere ondernemers en hen stimuleert en inspireert duurzaam te ondernemen. Je maakt onderdeel uit van het Groene Helden Netwerk dat kennis en support toegankelijk maakt. Jij maakt in Limburg het verschil en draagt bij aan de vermaatschappelijking van natuur!

Prijzen
1e prijs € 15.000,-
2e prijs € 10.000,-
3e prijs € 7.500,-
4e t/m 8e prijs € 2.500,-