Natuurnet uw kennismakelaar 

 
 
      


Digitaal subsidieloket geopend

1 maart 2004

Op 1 maart 2004 heeft de provincie Zuid-Holland op haar website eendigitaal subsidieloket landelijk gebied geopend. Het loket is bedoeld vooroverheden, organisaties, bedrijven en particulieren. Zij kunnen hier opoverzichtelijke wijze informatie krijgen over alle subsidies die eenrelatie hebben met de vitalisering van het platteland en de realiseringvan nieuwe natuur en recreatief groen in Zuid-Holland. Deze doelstellingenhebben in het Collegewerkprogramma 2003 - 2007 van Gedeputeerde Staten eenhoge prioriteit gekregen.

Het subsidieloket is ingesteld om optimaal gebruik te maken van debeschikbare subsidieregelingen voor het landelijk gebied. Het loket dientdrie doelen. Ten eerste verschaft het informatie aan (potentiële)aanvragers om daarmee aanvragen te stimuleren.

Ook moet het de bekendheid met de subsidies binnen de provincie enverbetering van de advisering richting aanvragers vergroten. Tot slotmoet het subsidieloket inzicht verschaffen in de mogelijkheid van hetcombineren van subsidies.

Het subsidieloket is te vinden opwww.zuidholland.nl/service/subsidieportaal. Vragen en opmerkingen kunnengestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..