NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave


(adv.)           

Klanttevredenheidsonderzoek of reputatieonderzoek
geeft adviesbureaus zicht op verbetermogelijkheden.

16 aanmeldingen voor Utrechts ‘Bouwen in en aan het Landschap’.

17 dec 2014

Maar liefst 16 projecten zijn ingediend voor de projectencompetitie 'bouwen in en aan het landschap'. Het ingezonden project dat op de meest inspirerende manier de kwaliteiten van het landschap versterkt, maakt kans op de hoofdprijs.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Ruimtelijke kwaliteit op 22 januari 2015. De dag heeft als thema: Netwerken voor Kwaliteit. Een dag voor initiatiefnemers, beleidsmakers, bestuurders, adviseurs, bouwers en financiers. Inschrijven voor de Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit kan door het gebruik van de volgende link: Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit.

Sinds 2011 werkt de provincie Utrecht met de kwaliteitsgidsen Utrechtse landschappen. Niet als voorschrift, maar als inspiratie bij bouwprojecten. Initiatiefnemers worden uitgedaagd om in hun plannen rekening te houden met het landschap waarin ze bouwen. Na drie jaar wil de provincie Utrecht de beste voorbeelden belonen, om zo een stimulans te geven aan het behouden en versterken van de kwaliteiten van de Utrechtse landschappen. De winnaar kan met de prijs extra kwaliteit creëren.

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet