NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Afspraken gemaakt over Gelders natuur en landschap

13 feb 2015

Vertegenwoordigers van Kroondomeinen, Bosgroep Midden-Nederland, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Gelders Landschap en het Ministerie van Defensie/Rijksvastgoedbedrijf commiteren zich aan het halen van de natuurdoelen in Gelderland. Daartoe hebben zij met gedeputeerde Jan Jacob van Dijk overeekomsten gesloten die een aantal concrete afspraken bevatten over de inzet voor de PAS en andere projecten.

Mensen maken een puzzel tijdens de netwerkdag; bron provincie GelderlandVooral de manier van samenwerken spreekt partners aan omdat zij daarmee snel aan de slag kunnen. Terwijl de partners de puzzel (een landkaart van Gelderland) in elkaar zetten, riep Van Dijk de overige partijen op om ook tot samenwerking te komen. Met Gelders Particulier Grondbezit hoopt Van Dijk binnenkort een partnerovereenkomst te tekenen.

Bijeenkomsten
Ruim 180 relaties van Natuur en Landschap kwamen donderdag bijeen in Arnhem. Ze kwamen voor inhoudelijke bijeenkomsten, om bij te praten met vakgenoten en waren getuige van het tekenen van overeenkomsten met zes natuurpartners.

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet