NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave


(adv.)           

Klanttevredenheidsonderzoek of reputatieonderzoek
geeft adviesbureaus zicht op verbetermogelijkheden.

Nieuwe Vroege Vogels app

5 juli 2015

Zojuist is in de uitzending van het VARA-programma Vroege Vogels op NPO Radio 1 de Vroege Vogels app gelanceerd. De app is uniek, omdat voor het eerst mensen met een natuurvraag worden gekoppeld aan de rijke schare deskundigen onder het Vroege Vogels publiek.

Wil je weten wat voor dier je ziet? Welke plant er ineens in je tuin groeit? Of wat voor vogel voorbij vliegt? Stel je vraag via de Vroege Vogels app aan onze kenners en je krijgt antwoord.

Er is veel kennis over Nederlandse flora en fauna onder natuurliefhebbers, zeker ook onder de luisteraars en kijkers van Vroege Vogels. Gebruikers van de app kunnen vragen stellen of juist vragen beantwoorden. Zo brengt de Vroege Vogels app beide groepen op een bijzondere manier samen.

Foto, video of audio
In de app kun je een foto, video of audio aan een groep kenners voorleggen die dan kunnen vertellen welke plant of welk dier je hebt gezien. Als een antwoord door meerdere kenners wordt bevestigd, komt het antwoord terug bij de vraagsteller. Als je wilt kun je bovendien ook aanvullende filmpjes en radio-onderwerpen horen en zien. De kenners verdienen punten voor goed beantwoorde vragen. In een klassement wordt bijgehouden welke kenners het per categorie het beste doen.

Downloaden
Dowload de app in de Playstore (Android). Zoek op vroegevogels dan vind je hem het snelst.

Of download de app in de App store (iOS, Apple).

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet