NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Alle informatie over monitoring op één website

31 okt 2008

Iedereen die geïnteresseerd is in monitoring kan vanaf 15 oktober terecht op een nieuwe website: www.monitoringportaal.nl. Deze site is h‚t nieuwe internetportaal voor documenten, personen en instanties op het gebied van monitoring. Op termijn zal de site alle bestaande landelijke monitoringwebsites vervangen.

Honderden rapporten, richtlijnen en adressen zijn verplaatst van Iporivm.nl en Milieurapportage.nl naar Monitoringportaal.nl. Een redactieteam controleert de gegevens en houdt de site up to date. Daarmee moet het een handig en tijdbesparend instrument zijn.

Monitoringportaal werkt globaal, zoals Funda. Bezoekers kunnen naar informatie zoeken door een thema, kennisbron of gebied aan te klikken of door het intypen van een trefwoord. Vervolgens kunnen ze in het menu aan de rechterkant hun keuze verder verfijnen. Hierdoor kan er heel gericht gezocht worden. Dit is handig en bespaart de bezoeker veel uitzoekwerk.

De nieuwe website is een initiatief van het Interprovinciaal Overleg (IPO), het Planbureau voor de Leefomgeving, het Rijksinstituut door Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en van de ministeries van VROM, LNV en V&W.

bron: IPO

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet