NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Winnaars Kiekendiefactie trots op Flevoland

31 maart 2009

Acht Flevolanders, die door middel van een Kiekendiefsticker op hun auto hebben laten zien trots te zijn op onze mooie provincie, zijn op zaterdag 28 maart in het zonnetje gezet. Tijdens de Dag van Flevoland kregen zij een waardecheque aangeboden door gedeputeerde Economische Zaken, Andries Greiner. De winnaars zijn familie de Waal uit Ede, de heer de Boer uit Urk, mevrouw Bekkers uit Zeewolde, de familie Heuwekemeijer uit Dronten, de heer Meijer uit Nagele en mevrouw Borgmeijer, mevrouw van Ooijen en de heer Besselink, alle drie uit Lelystad.

De winnaars mochten een keuze maken uit een drietal arrangementen: een etentje bij het restaurant Mes Amis op Urk, een dagje Walibi World voor vier personen of een waterski & diner bij het Lido in Almere. Met de Kiekendiefactie, die in 2008 opnieuw is opgestart, wil de provincie de Kiekendief, als symbool van Flevoland, positief onder de aandacht te brengen. In heel Flevoland zijn foto’s gemaakt van auto’s met een Kiekendiefsticker. Hieruit zijn deze acht prijswinnaars getrokken. Tijdens de Dag van Flevoland zijn weer vele Kiekendiefstickers uitgereikt. De Kiekendiefstickers zijn te bestellen bij de afdeling Economische Zaken van de provincie Flevoland via telefoonnummer: 0320-265323.

De provincie gaat door met de Kiekendiefactie. Bent u ook trots op Flevoland? Plak dan zo’n sticker op uw auto en maak kans op een van de genoemde arrangementen! Maak een mooie foto van uw auto inclusief Kiekendiefsticker tegen een typisch Flevolandse achtergrond en mail deze naar: Kiekendiefsticker@flevoland.nl. Iedere maand zal de provincie de meest originele foto’s kiezen en de inzenders belonen met het Mes Amis- of Lido-arrangement of de vier vrijkaarten voor Walibi World, al naar gelang de voorkeur die door de prijswinnaars wordt aangegeven. De winnende foto’s zullen op de website van de provincie Flevoland in een speciale fotogalerij worden gepubliceerd.


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet