NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Nationaal Groenfonds Natuurprijs

15 juli 2009

De Nationaal Groenfonds Natuurprijs staat voor originele, haalbare en doeltreffende
ideeën om te komen tot meer of kwalitatief betere natuur in Nederland. De prijs wordt uitgereikt aan het beste praktische initiatief met voorbeeldfunctie, waarbij gedrevenheid, passie, doorzettingsvermogen en duurzaamheid centraal staan. Samenwerking speelt een belangrijke rol.

Natuurprijs 2009
De Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2009 bestaat uit een geldbedrag van 5.000 euro. Daarnaast stelt Nationaal Groenfonds de Publieksprijs van 1.000 euro beschikbaar. De prijzen worden uitgereikt op donderdag 26 november 2009 tijdens de Kennisdag 'Samen voor Natuur'. Winnaar van de Natuurprijs 2008 was het project 'De Groene Jonker'. Het thema voor 2009 is 'Contact!'.

Samen voor Natuur
De Nationaal Groenfonds Natuurprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Kennisdag ‘Samen voor Natuur’. Jaarlijks is zowel aan de Natuurprijs als de Kennisdag een thema verbonden. In 2008 was het thema 'Regionale samenwerking in Natuurbeheer'. In 2007 was het thema ‘De Bindende Kracht van het Klimaat’. Ingediende initiatieven moeten passen binnen het gestelde thema en de algemene criteria.


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet