NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven beschermheer Vogelbescherming Nederland.

31 mei 2010

Professor Mr. Pieter van Vollenhoven is de nieuwe beschermheer van Vogelbescherming Nederland. De heer Van Vollenhoven is zelf actief vogelaar en natuurfotograaf. Vogelbescherming is daarom zeer verheugd dat hij zijn naam aan de vereniging verbind.

De heer Van Vollenhoven was eerder al als speciale gast aanwezig bij de aftrap van de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland. Als beschermheer draagt de heer Van Vollenhove bij aan de bekendheid van Vogelbescherming en de zeggingskracht van de vereniging op het gebied van natuurbescherming.

Vogelbescherming Nederland is de oudste natuurbeschermingsorganisatie van Nederland (1899). Momenteel telt de vereniging ruim 150.000 leden. Vogelbescherming zet zich in voor vogels en hun leefgebieden. Vogels zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van natuur en milieu. Gaat het goed met de vogels, dan gaat het goed met de omgeving. Vogelbescherming Nederland is Partner van BirdLife International, wereldwijd actief voor vogels en natuur.

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet