NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

CDA-voorman sluit zich eveneens aan bij 10:10

30 mei 2010

Jan Peter Balkenende heeft zondagochtend naar aanleiding van de uitzending van Vroege Vogels bekendgemaakt zich ook aan te sluiten bij de klimaatcampagne 10:10. Eerder al gaven André Rouvoet, Job Cohen, Emile Roemer, Marianne Thieme, Kees van der Staaij, Femke Halsema en Alexander Pechtold te kennen binnen een jaar hun CO2-uitstoot met 10% te gaan verminderen.

Daarmee komt het aantal lijsttrekkers dat op persoonlijke titel meedoet aan 10:10 op acht. In de uitzending van Vroege Vogels heeft ook VARA-voorzitter Cees Korvinus zijn naam gezet onder 10:10. Hij riep andere omroepvoorzitters op om dat voorbeeld te volgen en zich eveneens aan te sluiten bij de klimaatcampagne.

10:10 is een baanbrekend en positief initiatief om heel Nederland achter één idee te krijgen: door samen te werken kunnen we de CO2-uitstoot in 2010 met 10% verlagen. Wie aan 10:10 meedoet, zet daadwerkelijk zelf een stap en bespaart 10 procent uitstoot. Thuis, op school, op het werk, in de gemeente. Iedereen kan zich aanmelden via www.1010nl.org.

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet