NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Veel steun voor Nieuwjaarsactie Vogelbescherming

30 dec 2010

Het loopt nog steeds storm bij Vogelbescherming Nederland. Dagelijks komen er, zowel digitaal als per post, kaarten binnen voor de actie ‘Fluit dit kabinet terug’. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 nieuwjaarswensen verzameld tegen het natuurbeleid van het huidige kabinet.

Vogelbescherming Nederland is begin deze maand gestart met de actie ‘Fluit dit kabinet terug!’ Via de site van Vogelbescherming (a href="http://www.vogelbescherming.nl/">"www.vogelbescherming.nl) kan iedereen een nieuwjaarswens naar Mark Rutte sturen. In de boodschap wordt het kabinet opgeroepen vogels en natuur in Nederland een toekomst te geven. De afgelopen drie weken heeft dat al meer dan 50.000 nieuwjaarswensen opgeleverd.

Vogelbescherming is met de actie gestart, omdat ons land met de huidige kabinetsplannen onleefbaar wordt voor vogels. Al jarenlang hollen de aantallen van veel vogelsoorten achteruit. Dat heeft er helaas niet toe geleid dat dit kabinet alle zeilen bij gaat zetten, maar dat ze er hun handen van af lijkt te trekken. Vogelbescherming wil dat niet laten gebeuren.

De actie van Vogelbescherming loopt nog één week, daarna worden de kaarten in Den Haag overhandigd. De komende week hoopt Vogelbescherming daarom nog veel nieuwjaarswensen op te halen via www.vogelbescherming.nl

Vogelbescherming is één van de partners van het initiatief Hart voor Natuur. Meer dan 20 natuur- en milieuorganisaties zetten zich door middel van estafetteacties in tegen de bezuinigingen op natuur. Meer informatie is te vinden op www.hartvoornatuur.nl.


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet