NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Natuurprijs 2012

15 juni 2012
Ook dit jaar kunnen Nederlandse natuurprojecten zich inschrijven voor en meedingen naar de Nationaal Groenfonds Natuurprijs. Met de inschrijving maken de projecten kans op de Natuurprijs van € 10.000,- of de Aanmoedigingsprijs van €2.500,-.

Thema
Het thema van de Natuurprijs 2012 is ‘Welkom in de natuur’. Daarvoor is Nationaal Groenfonds op zoek naar projecten die mensen op een bijzondere wijze welkom heten in de natuur, waarbij dit bezoek ook meerwaarde oplevert voor de natuur. Deze meerwaarde kan in de vorm van geld zijn, in de inzet van bezoekers voor onderhoud/beheer of in welke andere vorm dan ook.

Voor wie?
Bedrijven, brancheverenigingen, particuliere grondeigenaren, natuurbeheerders, ondernemers, vrijwilligers en andere betrokkenen kunnen zich inschrijven voor de Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2012. De inzendingen kunnen al gestarte projecten zijn, maar ook ideeën die nog op de tekentafel liggen en waarvoor nog steun gevonden moet worden.

Inschrijftermijn
De inschrijving is geopend vanaf 15 juni 2012. Alle inzendingen moeten uiterlijk vrijdag 14 september 2012 bij het Groenfonds binnen zijn. De uitreiking van de Natuurprijs vindt plaats op 29 november 2012.

Meer informatie of inschrijven?
Kijk op de website van het Groenfonds voor het deelnameformulier en het reglement. Daar is ook de overige informatie te vinden. Daarnaast kunt u hier de films van de winnaars en genomineerden van het afgelopen jaar bekijken.


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet