NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Eerste natuurfotowedstrijd op de Nederlandse Cariben

21 juni 2012

Dit jaar bestaat de Saba Conservation Foundation 25 jaar. Om dit te vieren hebben de Dutch Caribbean Nature Alliance en de Saba Conservation Foundation hun krachten gebundeld, en de eerste natuurfotowedstrijd op de Nederlandse Cariben georganiseerd. Zij hopen hiermee bewoners en toeristen op de eilanden over te halen om naar buiten te gaan, te genieten van de natuur en mooie foto's te maken. Voor meer informatie ga je naar: www.fotowedstrijd.dcna.nl.

Sinds 1987 houdt de Saba Conservation Foundation (SCF) zich bezig met het behoud en beheer van de natuur en het cultureel erfgoed op Saba. Om iedereen die op de eilanden verblijft meer bewust te maken van het werk van SCF en haar collega-organisaties op de andere eilanden, hebben SCF en DCNA besloten om de eerste natuurfotowedstrijd van de Nederlandse Cariben te starten. Iedereen kan meedoen - jong en oud, professionele fotograaf of amateur. De wedstrijd begint op 21 juni en eindigt op de 21 september 2012.

Er zijn vier categorieŽn:
Nature as it is: hardcore natuurfotografie, zonder manipulaties
Nature as you see it: creatieve natuurfoto's, die op een bijzondere manier zijn gemaakt of nabewerkt
Nature for kids: voor jonge fotografen tot 16 jaar
Nature @ your fingertips: foto's genomen met een mobiele telefoon

Iedereen met een mooie, grappige, inspirerende of spannende foto van de natuur op de Nederlandse Cariben kan deelnemen aan de fotowedstrijd. De beste foto's van elke categorie worden beloond met geweldige prijzen: foto-apparatuur, boeken, en..... afgezien van prijzen in elke categorie, is er een grote prijs voor de overall winnaar: een achtdaagse reis voor twee personen naar het prachtige eiland Saba!
Mocht de winnaar op Saba wonen, dan wint hij of zij een soortgelijke reis naar een van de andere eilanden.

Wil je meedoen? Kijk op www.fotowedstrijd.dcna.nl. Hier vind je alle informatie over de prijzen, de regels, de fotogalerij en een formulier voor het uploaden van je beste foto's. Je kunt zoveel foto's uploaden als je wilt. Dus, ga erop uit! Geniet van de natuur op de Nederlandse Cariben! En laat iedereen zien hoe mooi die is!

http://www.fotowedstrijd.dcna.nl/


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet