NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Tweedaagse 'Bird Fair' over drie weken

24 juli 2013

Lezingen, excursies, een veiling, beurs en een kinderprogramma waarin vogels kijken en de natuur van de Oostvaardersplassen centraal staan. Over drie weken gaat in Lelystad de tweedaagse Dutch Bird Fair van start.

Aan de Kitsweg in Lelystad aan de noordkant van de Oostvaardersplassen vindt op zaterdag 24 en zondag 25 augustus van tien tot vijf een festival plaats waar vogelaars en andere natuurliefhebbers die van fotografie houden, hun hart op kunnen halen. De Dutch Bird Fair nu de tweede editie - wordt georganiseerd door Staatsbosbeheer, CameraNU.nl, Vogelbescherming Nederland, Sovon Vogelonderzoek Nederland, Fogol, Zeiss en Swarovski, Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland en Citymarketing Lelystad.

Parkeren en pendelbussen
Vanaf de parkeerplaatsen bij Lelystad rijden pendelbussen van en naar het festivalterrein. De eerste pendelbus vertrekt om half tien vanaf de parkeerplaatsen, de laatste pendelbus vertrekt om twee uur s middags.

Bezoekers worden natuurlijk ook weer naar hun auto teruggebracht. Vanaf twee uur kunnen zij met de pendelbussen weer terug naar de parkeerplaatsen; om half zes vertrekt de laatste pendelbus vanaf het festivalterrein.

Vanaf het centraal station in Lelystad vertrekt de eerste pendelbus om half tien naar het festivalterrein en ook hier vertrekt de laatste pendelbus naar het station om half zes.

Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet