NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Speelnatuur Tiengemeten ontvangt 25000ste bezoeker

8 aug 2013

Vandaag heeft Natuurmonumenten de 25.000ste bezoeker ontvangen in Speelnatuur Tiengemeten! De 7-jarige Jana van Oevelen uit Roosendaal ontving van Peter Impen, groepsleider van de speelnatuurvrijwilligers, een mand vol cadeautjes en een speciaal Speelnatuur T-shirt. Ook mag ze een jaar lang gratis komen spelen in de speelnatuur.

Kinderen willen maar één ding
Jana is samen met haar broer Merijn en haar ouders vandaag voor het eerst op Tiengemeten. Haar vader vertelt dat ze eerst naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten waren gegaan voor informatie over het natuureiland. “We hebben verder nog niets van het eiland gezien, want de kinderen willen maar één ding: Speelnatuur in en van alles ontdekken! Terwijl er nog veel meer te beleven is op Tiengemeten. We komen zeker nog een keer terug!”

Speelnatuur Tiengemeten
“Een vriendin had ons verteld over de speelnatuur,” vertelt de vader van Jana en Merijn. “We wonen in Roosendaal en dat ligt eigenlijk vlakbij de Hoeksche Waard. Dus we hadden een dagje Tiengemeten ingepland als uitje in de vakantie. We hebben eerst op de website gekeken en ontdekten dat er veel te doen is op het eiland.”

Gezocht: Helpende handen
Speelnatuur Tiengemeten is sinds vorig jaar juni geopend. Mede dankzij een enthousiast team vrijwilligers hebben al veel mensen een geweldige dag beleefd in de speelnatuur. Wil jij dit team versterken? Stuur een mail naar Marlies Haagsma, m.haagsma@natuurmonumenten.nl. We kunnen helpende handen heel goed gebruiken!


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet