NATUURNET
      Natuurnet
uw kennismakelaar terug naar inhoudsopgave

Veluwse wildobservatieplaatsen zijn gebundeld in gids

28 aug 2013

‘Een prachtig en nuttig boekje.’ Dat vindt gedeputeerde Jan Jacob van Dijk van de atlas die de Vereniging Het Edelhert heeft gemaakt van de circa vijftig wildobservatieplaatsen op de Veluwe.

Van Dijk kreeg het eerste exemplaar van het boekje uit handen van Marjan Oudshoorn van de Vereniging. Zij heeft de gids samen met andere natuurliefhebbers samengesteld.

Vol gegevens en foto's
De gids bevat een zoekkaart en beschrijvingen van alle openbare wildobservatieplaatsen op de Veluwe met een gedetailleerde routebeschrijving en gegevens over de bronstactiviteit en wildkans, veel foto's en GPS-coördinaten. Daarnaast wordt algemene informatie gegeven over het gebied, de flora en fauna en toegankelijkheid.

Boekje bestellen
Speciaal voor de bronsttijd van de edelherten is dit voor alle hertenliefhebbers een erg handig hulpmiddel om dit uniek natuurspektakel op diverse plaatsen van de Veluwe te beleven. Het boekje kan nu besteld worden bij de Vereniging Het Edelhert (email: penningmeester@hetedelhert.nl) en zal later op verschillende plaatsen te koop worden aangeboden.


Zoekt u een adviesbureau? Ga naar de zoekpagina  

terug naar inhoudsopgave of terug naar de homepage van het Natuurnet